Om Oplev Verden

Velkommen til Oplev Verden, der er en anderledes rejseblog. Bag bloggen står jeg, Kenneth Karl Nielsen, der har mere end 20 års erfaring i at rådgive rejsende på forskellige blogs og i forskellige medier.

Mit mål med Oplev Verden er ikke at give dig spændende rejsefortællinger, men at hjælpe dig med at rejse og give dig råd om at rejse.

At rejse er efter min mening noget af det vigtigste og mest givende, som der overhovedet findes – og derfor er mit ønske at hjælpe flest mulige med at rejse ud i verden.

Med Oplev verden vil jeg gerne vise dig:

  • At det er fantastisk at rejse
  • At det er sikkert at rejse (selvom jeg også kan blive bange)
  • Hvordan du planlægger rejsen
  • Hvordan du får det meste og det bedste ud af din rejse
  • Hvordan du finder du bedste rejser til gode priser
  • At det er vigtigt at rejse, og at rejser kan gøre dig til en bedre person

Kort sagt vil jeg hjælpe dig med at rejse mere, rejse bedre og få mest muligt ud af rejsebudgettet.

Jeg har rådgivet rejsende på forskellige via andre rejseguider og rejsewebsider (Læs mere nedenfor) – men nu vil give mine bedste råd her på Oplev Verden.

Lidt mere og mig
Jeg hedder Kenneth Karl Nielsen, er født i 1970 og har besøgt knap 50 lande i 4 verdensdele. Jeg synes rejser er noget af det mest fantastiske der findes, og jeg brænder for at vise andre, hvordan de kan gøre deres rejsedømme til virkelighed.

I 1999 startede jeg rejseguiden / rejsefællesskabet Backpacker Planet sammen med 2 andre. Backpacker Planet har hjulpet mange tusinde rygsæksrejsende med at komme ud i verden på deres drømme- og dannelsesrejser. Backpacker Planet blev solgt til Backpacker Life i oktober 2020.

Siden 2000 har jeg haft et drømmejob på rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk – en nordisk prissammenligningstjeneste for flybilletter og charterrejser, hvor vi hjælper vi rejsende med at finde de billigste rejser og fortæller om rejser på vores rejseblog. Travelmarket har mere end 1 million årlige besøgende.

Foruden Oplev Verden skriver har jeg også gennem flere år skrevet artikler til rejsebloggen Kuffert og Kompas, som drives af min dejlige kone Maria Erica Jensen. Jeg stadig artikler til Kuffert og Kompas, og her skriver jeg blandt andet artikler om mine egne rejseoplevelser.

Jeg er medlem af Danske Rejsejournalister og af De Berejstes Klub.

Start med at min gratis e-bog om at rejse billigere
Er en bog til dig, der vil rejse mere. Indeholder mere 100 gode råd og opsparing, transport, overnatning, mad og sightseeing op rejsen. Bogen koster normalt kr. 49 – Du får den gratis ved at tilmelde dig til mit nyhedsbrev.

Tilmeld dig i højrespalten på din PC – Eller ved at klikke her

Jeg ønsker dig god fornøjelse med Oplev Verden, og håber på, at jeg kan inspirere dig til og hjælpe dig med at komme på en masser fantastiske rejser i fremtiden.

Kærlige rejsehilsner

Kenneth

Foruden de websider, som jeg har skrevet direkte på, er mine rejseråd blevet bragt i følgende danske medier:

Samt Avisen.dk, Nordjyske.dk, Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis m.fl.

Jeg har gæsteblogget på Monni.dk, Folkeskolen.dk, Fritidsmagasinet.dk og Ontrip.dk